Agenturer

WIREROPE INDUSTRIES LTD

Sedan mer än 20 år tillbaks är HILCO generalagent för Wirerope Industries Ltd, Kanadas största tillverkare av stållinor. Våra största kunder är LKAB och Boliden. Bland annat förser vi LKAB med stållinor som behövs för att ta upp den järnmalm som bryts i företagets gruvor. Varje order är skräddarsydd för just sitt verksamhetsområde och sitt schakt.

Kraven på noggrannhet, kunskap och kompetens är självklart höga. Inte minst med tanke på de kostnader ett eventuellt driftstopp innebär.

Vårt sätt att arbeta och den erfarenhet vi har inom detta område gör oss till en partner som leder till den mest kostnadseffektiva lösningen. Genom vårt mångåriga samarbete med Wirerope Industries har vi tillgång till ett globalt kontaktnät inom gruvindustrin som ger oss fördelar hos befintliga och vid nya kundkontakter. Vi har också tillgång till hela Wireropes utbud av övriga produkter som utvecklats för gruvindustrin över hela världen.

Wirerope Industries är numera en del av Bridon Bekaert Group

                    

 

MILLER LIFTING PRODUCTS

Vi representerar och säljer produkter från det amerikanska företaget Miller Lifting Products på den svenska marknaden.

Miller Lifting Products svivlar, lyftöglor, krokar, block, lyft- och krantillbehör används inom en mängd olika områden för gruv- och offshoreindustri. Vi hjälper till med assistans vid varje enskild beställning för att säkerställa högsta kvalitet och funktion.

Gå gärna in på www.millerproducts.net för att läsa mer om de olika produkterna som det finns att välja mellan.